Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΓενικάΓια γονείς-κηδεμόνεςΓια εκπαιδευτικούςΓια μαθητές/τριεςΝΕΑΠανελλαδικές Εξετάσεις

Επιτυχόντες σε ΑΕΙ 2023

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριές μας που πέτυχαν φέτος στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ. Η επιτυχία αυτή αποτελεί την ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών τους και ανοίγει έναν νέο δημιουργικό κύκλο στη ζωή τους. Ευχόμαστε, στο όμορφο ταξίδι των πανεπιστημιακών τους σπουδών και στον κόσμο της γνώσης και της επιστήμης, να αποκομίσουν όλα τα εφόδια, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στο δύσκολο αγώνα των παιδιών και βεβαίως στις οικογένειές τους για τη διαρκή ηθική και ψυχολογική τους στήριξη. 

Στους/στις μαθητές/τριες μας που προσωρινά και για διάφορους λόγους, δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, τους προτρέπουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν με προσήλωση και υπομονή. Το μέλλον είναι δικό τους, η ζωή είναι μπροστά τους με πολλές επιλογές και ευκαιρίες στις οποίες θα αναδειχθούν νικητές, αξιοποιώντας τις ικανότητες και τα ταλέντα τους. 

Αγαπητά μας παιδιά, το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών είναι υπερήφανο για όλες και όλους σας και πάντα δίπλα σας!

Επιτυχόντες 2023