Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Σχολικές Γιορτές

Η γιορτή του σχολείου μας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μια εξαιρετική εκδήλωση μνήμης και τιμής στους αγωνιστές του ‘21 με πολλά στοιχεία μουσικοχορευτικής παράδοσης ήταν η φετινή γιορτή του σχολείου μας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Μέσα από την αφήγηση των γεγονότων της επανάστασης, την απόδοση λογοτεχνικών κείμενων, την προβολή ιστορικού video, την ερμηνεία τραγουδιών από την χορωδία μας ή ατομικά με τη συνοδεία του μουσικού μας σχήματος και τους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, προβλήθηκαν όλα τα χαρακτηριστικά της επανάστασης και ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των Ελλήνων αγωνιστών.
👏Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς τους σχολείου μας κ. Ευάγγελο Πλάκα και Κων/νο Γεωργιάδη που επιμελήθηκαν και συντόνισαν τη εξαιρετική γιορτή και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη χορωδία μας ή στο ατομικό τραγούδι, στην απαγγελία λογοτεχνικών κειμένων, στη μουσική μας μπάντα, στα χορευτικά σχήματα, στην τεχνική υποστήριξη.
Στη γιορτή μας, εγκαινιάστηκε το νέο πιάνο και τα χειλόφωνα του σχολείου μας, που είναι δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό κ. Ελένη Κατσαρίδου για την φροντίδα των παραδοσιακών στολών, τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο για τη διάθεσή τους για τις ανάγκες της γιορτής και τον εκπαιδευτικό κ. Αναστάσιο Δημητρανόπουλο για την φωτογραφική της κάλυψη.
Αμέσως μετά τη γιορτή πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνου του σχολείου μας στον ανδριάντα του Αντισμήναρχου Σ. Συμεωνίδη από μαθητική αντιπροσωπεία σημαιοφόρου και παραστατών.