Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Για γονείς-κηδεμόνεςΓια εκπαιδευτικούςΓια μαθητές/τριεςΕκδηλώσειςΣχολικές Γιορτές

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών & η κοπή Βασιλόπιτας του σχολείου μας (30-1-2024)

Το 1ο Γενικό Λύκειο Σερρών τίμησε και φέτος, ημέρα Τρίτη 30/1/2023 την εορτή των Τριών Ιεραρχών. Το πρωί σύσσωμο το σχολείο μας παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στο Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων και την ομιλία του θεολόγου του σχολείου μας κ. Γεωργίου Κυριακίδη. Αντίστοιχα ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες του σχολείου μας με σύνοδο την εκπαιδευτικό κα Ελένη Κατσαρίδου εκπροσώπησαν το 1ο ΓΕΛ Σερρών στην πανηγυρική δοξολογία στην παλαιά Μητρόπολη των Αγίων Θεοδώρων.
Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο του σχολείου μας παρουσία εκπαιδευτικών, μαθητών, βοηθητικού προσωπικού και εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Διευθυντή μας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία, προκοπή και ευημερία και ιδιαιτέρως στα παιδιά της Γ’ τάξης καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Το τυχερό φλουρί έτυχε η Α΄ τάξη! Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή εξαιρετικού οπτικοακουστικού υλικού για τη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών.
Στο τέλος της εκδήλωσης και σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας αφού ευχήθηκε στους μαθητές/τριες μας καλή χρονιά και καλή πρόοδο, πρόσφερε σε όλους βασιλοπιτάκια και οι τυχεροί κάθε τμήματος κέρδισαν από μια δωροεπιταγή.
Η γιορτή μας τελείωσε με ευχές και χαμόγελα για το καλό της ημέρας!
Και του χρόνου!

Φωτογραφικό υλικό: