Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Για γονείς-κηδεμόνεςΓια εκπαιδευτικούςΓια μαθητές/τριεςΣχολικές Γιορτές

Μια ονειρική χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση από τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης!

Ένα μαγικό ταξίδι στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας χάρισαν οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης με μια πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση. Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Charles Dickens “O ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ” ζωντάνεψε με λόγο, κίνηση, κάλαντα, χορό και μουσική στη σκηνή του σχολείου μας, αποκαλύπτοντας ότι πηγή χαράς και ευτυχίας στη ζωή είναι η αγάπη, η προσφορά και η αλληλεγγύη.
Τη θεατρική παράσταση, που σχεδιάστηκε και προετοιμάστηκε από τους μαθητές /τριες της Γ’ τάξης και με την σκηνοθετική καθοδήγηση της εκπαιδευτικού του σχολείου μας κ. Πολυξένης Πάπαρη, είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν την Παρασκευή 23/12/2023 όλοι οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί μας καθώς και γονείς κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Γ’ Τάξης.
Μετά το τέλος της παράστασης, ένας πλούσιος μπουφές με χριστουγεννιάτικα κεράσματα, προσφορά των οικογενειών των μαθητών της Γ΄ταξης, περίμενε όλους τους μαθητές/ι μαθήτριες και τους προσκεκλημένους!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν με πάθος και πολύ μεράκι για να παρουσιάσουν αυτό το υπέροχο θέαμα και στην εκπαιδευτικό κ. Πάπαρη για την οργάνωση της παράστασης και την καθοδήγηση των παιδιών.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της, τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Σάββα Ρίζο για τη διάθεση κουστουμιών και επίπλων και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Νυχτοπάτη για τη μεταφορά τους.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την πρωτοβουλία και προσπάθεια των παιδιών!