Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
European School RadioΔιακρίσεις - Βραβεία

Πανελλήνια βράβευση για το σχολείο μας στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί” του European School Radio

Ένα από τα τρία πρώτα βραβεία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024” του European Radio School στην κατηγορία «ΤΡΑΓΟΥΔΙ” κατέκτησε το σχολείο μας!🎼
Τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή μας στον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι σταθερή και με σημαντικές διακρίσεις. Στον φετινό διαγωνισμό οι μαθητές/τριες κλήθηκαν να αναδείξουν την «ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» με οπτικοποιημένο ραδιοφωνικό μήνυμα ή με τραγούδι. Στην κατηγορία τραγούδι που συμμετείχε το σχολείο μας συμμετείχαν 228 σχολεία από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων 37 Λύκεια.
Η αξιολόγηση έγινε από κριτική επιτροπή και από πανελλήνια ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν μαθήτριες/τριες από τα υπόλοιπα διαγωνιζόμενα σχολεία. Κάθε σχολείο είχε δικαίωμα μίας ψήφου.
🎼Το τραγούδι «Stardust» που εκπροσώπησε το σχολείο μας και διεκδικεί ένα από τα τρία πρώτα πανελλήνια βραβεία της κατηγορία «ΤΡΑΓΟΥΔΙ» ήταν μια αποκλειστική δημιουργία (στίχοι, μουσική, ερμηνεία) της μαθήτριάς μας Ελεάννας Πάσχου!
Μπορείτε να το ακούσετε εδώ (Τραγούδι-Κατηγορία Λύκεια)
Η παρουσίαση των έργων των τριών νικητών, η ανακοίνωση της τελικής κατάταξης και η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στη Λευκωσία στις 27 Απριλίου 2024.
👏👏Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Ελεάννα Πάσχου που αναδεικνύει και χαρίζει το μουσικό της ταλέντο σε κάθε εκδήλωση του σχολείου μας καθώς επίσης στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της συμμετοχής μας στο European Radio School κ. Πολυξένη Πάπαρη και κ. Νίκο Τσεπελή, Υποδιευθυντή!