Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Μαθητικοί Διαγωνισμοί

Το σχολείο μας στον Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων στις Φυσικές Επιστήμες (16/12/2023_

Για άλλη μια χρονιά, το σχολείο μας έδωσε το παρόν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων στις Φυσικές Επιστήμες που διοργάνωσε το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Σερρών και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ04.
Η τριμελής μαθητική μας ομάδα διαγωνίστηκε το Σάββατο 16/12/2023 με άλλες μαθητικές ομάδες των Λυκείων του Νομού Σερρών, αφού πρώτα προετοιμάστηκε και καθοδηγήθηκε στα εργαστήρια του σχολείου μας από τους εκπαιδευτικούς μας Βασίλειο Παπαχρήστου και Τζίκα Ευαγγελία στη Χημεία, Νίκο Τσεπελή στη Φυσική και Άννα Αλεξοπούλου στη Βιολογία.
Στον πολύωρο διαγωνισμό Πειραμάτων οι μαθητές/τριες καλούνται να διεξάγουν πειραματικές δραστηριότητες στο εργαστήριο σε τρία γνωστικά αντικείμενα (Χημεία, Βιολογία και Φυσική), αφού προηγουμένως μελετήσουν και εφαρμόσουν τις οδηγίες που δίνονται, κατανείμουν αρμοδιότητες και συνεργαστούν αρμονικά σε όλα τα στάδια της πειραματικής διαδικασίας.
Θερμά συγχαρητήρια στα τρία παιδιά που μας εκπροσώπησαν, την Αντωνία Τσεπελή, την Πασχαλία Νάτσιου και τον Λευτέρη Γρέβια και βέβαια στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που τους προετοίμασαν και τους καθοδήγησαν!